HIDE >>

Related work

ARCHITECTURE

The Rijnstraat Ministry

photo

ARCHITECTURE

Centro NĂ¡utico Quinched

Drawing

ARCHITECTURE

Casa Changuitad

model

BACK TO HOMEPAGE

Centro Interpretacion Monteverde

ARCHITECTURE     |     2016-2018
SCROLL DOWN

THE PROYECT

A large terrain in the south of Chile with an existing house was bought by an university to create an information center with exposition rooms, offices, a laboratory and a storage space. The existing house is transformed, removing almost all the interior walls, to create two exposition rooms, a reception and cafeteria on the first floor and offices on the second floor. In a new volume there is space for a laboratory and storage space.

render

render

render

render

render

render


render

render

PATIO, EXPOSITION ROOM AND LAB

Between the two volumes there is an open patio which can be used as an extension of an exposition or a terrace for the cafeteria. In one of the exposition spaces there we be a permanent exposition about an area called Monte Verde, an area where the first habitants of South-Chile lived.

render

render

GO TO TOP